2013. május 25., szombat

10. Kritika

Notice me, take my hand









Fejléc: Nagyon tetszik a fejléced, illik a háttérhez és a blogodhoz is! Minden rajta van, ami kell és semmi fölösleges dolog! Gratula!
Pont: 5/5

Kinézet: Meg kell, hogy mondjam, nagyon szép munkát végeztél! Nagyon tetszik ez az egyszerű háttered, tökéletes összepasszol a fejléceddel. Az oldalsávod és menü sorod is tökéletes, minden kint van, ami kell! Te vagy az első, akinél azt látom, hogy sorkizártra igazítja a történetet és ez nagyon tetszik - ugyanis eddig, mindenkinek javasoltam ezt, mert így szebb! Gratula az egészhez!
Pont: 10/10

Történet: Nem volt időm elolvasni az egészet csak az első néhány fejezetet! Sokan indulnak el azon a szálon, amin te is, hogy barátok voltak valamelyik 1D taggal, de a hírnév és sikerek, stb. De a tiéd valahogy mégis más! Nem olvastam még olyan blogot, ahol a lány orvosnak készülne vagy ilyesmi, és ez tetszik! Ez teszi egyedivé! Azt hiszem, ha lesz egy kis időm tovább fogom olvasni!
Pont: 10/10

Írásmód: Jól írsz, szépen és választékosan fejezed ki magad! Nincsenek szó ismétlések és odafigyelsz arra, hogy mit kell egybe és külön írni! Egyetlen dolgot vettem csak észre, hogy alig raksz vesszőket! De amúgy minden nagyon jó, csak gratulálni tudok - ismét! :)
Pont: 10/10
Összes pont: 35/35
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése